Hrvatski proizvod –  ThermoVision Dispenser razvijen i proizveden u Hrvatskoj

Opis uređaja

Mjerenje Temeperature

Ugrađeni termički senzor (Thermopile sensor) za mjerenje tjelesne temperature omogućava beskontaktno mjerenje temperature osobe koja se nalazi ispred uređaja (preciznost  izmjerene temperature od 0.3-0.5°C i to unutar vremena od 0.6-0.8 sekundi!), prikaz te temperature na ekranu te eventualnu reakciju putem alarma (tihog ili aktivnog) ako je ta temperatura povišena.

Ovime se omogućava automatsko mjerenje tjelesne temperature osoba koje ulaze/prolaze u određeni prostor te se time prostor štiti i kontrolira u odnosu na mogućnost prijenosa zaraze (tzv. Covid-19 free zone).

Prepoznavanje lica i kontrola pristupa

Uređaj je opremljen i najnovijim programom za prepoznavanje lica, čime se svrstava i u red uređaja za kontrolu pristupa i prolaza osoba. Koristi nove, napredne algoritme za prepoznavanje lica koji omogućavaju visoku točnost, brzinu (prepoznavanje unutar 0.6 – 0.8 sekundi) i stabilnost u radu.

Kako ljudi prilaze, na udaljenosti od 60 – 100 cm od uređaja, obavlja se prepoznavanje lica. U isto vrijeme beskontaktno se mjeri temperatura površine čela osobe kao najtočnijeg mjesta za mjerenje. Program prepoznaje čelo osobe te sigurno i točno mjeri temperaturu upravo na tom mjestu bez obzira da li se osoba kreće ili miruje.

Prednosti ovakve kontrole pristupa su mnogostruke:​

QR scan funkcija

QR kôd (kratica od engl. Quick Response kôd) vrsta je matričnog barkoda. Sustav je po znat po svojoj brzoj čitljivosti i mogućnosti pohrane velikog broja podataka.

Beskontaktna dezinfekcija ruku

Dozator za automatsku beskontaktnu dezinfekciju ruku ima kapacitet spremnika od 4l i može se napuniti sa bilo kojom vrstom dezinfekcijskog sredstava (tekućina, gel, pjena).

Prezentacijska funkcija - info kiosk

Vrlo moćan marketinški/prezentacijski uređaj – info kiosk, koji preko Android Media Playera na svom 21.5“ ekranu može prikazivati video i slikovne poruke o proizvodima i uslugama. Dizajniran za komercijalnu primjenu, može raditi 24/7.

QR scan funkcija